Díszlet fotóstúdió

Üdvözlünk a Díszlet fotóstúdió honlapján!

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, egy nálunk tett látogatásod alkalmával. Műtermünk a Belváros forgatagának központi, de mégis csendes részén, a Kálvin térnél található, ahol zavartalan ki-be történő pakolást, majd ingyenes parkolást biztosítunk számodra, a foglalásod időtartamára. 

Szlogenünk egyszerű! "Egy fotóstól, fotósoknak"

Összefoglalva, mi is a Díszlet fotóstúdió? Egy családias hangulatú, bérelhető fotóstúdió Budapesten.

Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy kreatív munka során. Dolgozhatsz "Basic" műtermi körülmények között (stúdió hátterek). Készíthetsz Chroma Key felvételeket, de közel tucatnyi berendezett díszletünk is a rendelkezésedre áll. Ezek számát, a jövőben tovább bővítjük.

Fotóstúdiónk ideális portréfotózásokhoz, portfólió és üzleti fotózásokhoz, családi valamint gyerek fotósorozatok készítéséhez, fetish, erotikus, glamour, és boudoir fotózásokhoz. 

Ha terméket fotóznál, ez sem probléma! Használd a tárgyasztalunk! Több háttér, és korszerű ledes világítás biztosítja a professzionális szintű munkához a körülményeket. Ezen akár 360' -ban mozgó termékfotót is készíthetsz a forgatható tárgyasztalon. (36 kép/ egy fordulat)

Ha természetes fénynél, ablak mellett fotóznál, háttérként használd a szemközti impozáns épületet a hátteredként. 

Azonban a "fotográfia", a fény-és árnyék kölcsönhatásairól szól.  Mivel azt szeretnénk, hogy a nap bármely szakában magas szintű munkát tudjatok végezni, ezért Budapest egyik technikailag legjobban felszerelt műtermét biztosítjuk a számotokra. Ha szükséged van rá, ingyenes asszisztenciát, és technikai segítséget nyújtunk ezek használatában. Kérj segítséget, vagy kérdezz bátran! A rendelkezésedre állunk.

A mobiltelefonok korában, kihagyhatatlan a selfie-zés! Gyere el hozzánk és használd a díszletet, mint egy selfie barlangot!

Minden technikai adottság megvan ahhoz, hogy a Díszlet, a selfie rajongók körében is népszerű legyen!

A tiéd még a sminkszobánk és öltözőnk is, sőt ruhatárunk is a rendelkezésedre áll.

Vendégünk vagy meleg napokon egy hűsítő ásványvízre, vagy hidegebb időben egy kellemesen forró teára. 

Mit mondjunk még? Gyere el, és győződj meg ezekről saját magad! 


© Minden jog fenntartva.